От предпочитания плод до характера

Рубрика: 

Предпочитаният плод разкрива черти от характера

Обичате череши? Вие сте нежна и добросърдечна душа. Искрени по природа, Вие сте готови да направите чудеса в името и за щастието на околните. Обичате да слушате и сами да разказвате комични случки, без да злоупотребявате с лъжи и сплетни. В любовта сте по детски чисти, дори понякога прекалено наивни. 
Ако предпочитате прасковите, Вие определено обичате да сте център на вниманието. Открити и праволинейни сте, а около Вас буквално гъмжи от приятели, които често не са в състояние да определят дали се шегувате или говорите сериозно! Лесно прощавате, независими и амбициозни сте. Именно сред почитателите на кайсиите са и най-горещите и страстни любовници, които обаче са изключително предани!
Грейпфрут обичат добрите по душа. От тях сякаш лъха свежест и топло човешко чувство. И те не могат да съществуват без вниманието на околните, заради което понякога дори са склонни да прекрачат границата на общоприетите норми. Но, да бъдат критикувани заради поведението им е чиста лудост - те винаги намират достатъчно аргументирано оправдание! 
Ако посягате по-често към киви Вие сте просто незаменимите оптимисти! С Вас винаги е весело, никой не е в състояние да помръкне дори за миг във водовъртежа на събитията, които неизменно вещаят вечен празник! Уверени в себе си, Вие сте готови смело да експериментирате. Често само жест или дума са достатъчни, за да се впуснете в поредното приключение, но затова пък с Вас никога не е скучно!
Пъпешът е за смелчаците по природа, които по правло никога не се влияят от мнението на околните. Може би именно по тази причина тук са силните натури, с ясно изразени лидерски качества. Те са прагматично целеустремени и лесно постигат набелязаната цел. Щедри и великодушни са и страстно обичат пътешествията. 
Любителите на кокоса са сериозни, често вглъбени и склонни към съзерцание хора, които старателно подбират компанията си и изпитват особено удоволствие от общуването. Проницателни и съобразителни, те винаги изпълняват възложените задачи и поетите ангажименти. Амбициозни са, но не и безразсъдни, а до себе си винаги предпочитат да имат "мислещи" натури.
Ако обичате ягодите сте весели, радушни и имате невероятната способност да намирате общ език с всякакви хора. Вие сте елегантни и обичате красивите неща. Завистта Ви е чужда и никога не бихте се раздразнили от дребни и незначителни постъпки или обстоятелства. Единствен проблем - доста сте ревниви по природа, а и в голяма степен - недоверчиви - вярвате единствено на собствените си преценки и усещания!
Предпочитащите манго често са хора, обладани от натрапчиви идеи, с които спорът съвсем не е лесен. По природа са консервативни и непрекъснато се стремят да контролират положението. Самият процес им носи повече удовлетворение от постигнатия резултат. В работата и обществения живот са силни и властни, докато във взаимоотношенията с любимите хора просто се топят!
Ако любимият Ви плод е касисът, то Вие определено сте почитатели на черния хумор. Обожавате екстремните преживявания - просто не сте в състояние да съществувате без прилив на адреналин! Имате много, при това верни прители, защото с Вас никога не е скучно! 
Кайсии обичат свободолюбивите и по природа добродушните хора, които обаче, в името на личната си  свобода, са готови да се изправят категорично срещу всеки, дръзнал да прекрачи границата! Те вдъхват доверие в околните и по правило са творчески личности с потребност да изливат чувствата и мислите си в стихове и проза. По принцип са общителни и дружелюбни, но истински близо до себе си допускат единици!
Ако предпочитате портокалите, значи сте изключително търпеливи, с много силна воля. Тежките и изглеждащи непосилни задачи не Ви плашат, но обичате да вършите всяка работа бавно и много внимателно. Напълно заслужавате доверието на приятелите си, в любовта сте всеотдайни и старателно избягвате конфликтите. 
Любителите на ананаса са известни с бързите си решения и още по-бързите действия! Не се страхуват от резките промени, стига те да са в техен интерес. Притежават изключителни организаторски способности и по правило разчитат единствено на себе си. Искрени и честни във взаимоотношенията си, те избират внимателно приятелите си, с които се обвързват завинаги. 
Ако обичате да похапвате диня, Вие определено сте оптимистично настроен към живота. И, въпреки че обожавате да давате ценни съвети и да напътствате хората около Вас, самите Вие често се оказвате в неизгодна ситуация! Този факт, обаче, не е в състояние да промени "принципите" Ви, заради което често и в службата не можете да постигнете желаната позиция. 
Сливата е любим плод на природно надарените с чувство за такт, което понякога им дава възможност да проявяват снизходителност към грешките на околните. Самите те категорично не търпят да бъдат подлагани на критика. Понякога изпадат в меланхолия, но и това състояние умело използват в творческите си изяви. 
Животът на предпочитащите вишните невинаги е сладък. Те често се изстрелват в небесата, но и често изведнъж се сгромолясват. Особено в професионалната си реализация. Притежават богато въображение, искрени и предани са, но ревниво крият чувствата си и трудно ги показват дори на близките. 
Любителите на мандарините минават за лекомислени и пристрастни. Изключително ревниви са, дори на преклонна възраст. На маса са душата на компанията, но са трудни за съжителство, поради склонността към несериозно поведение. 
Ако обичате ябълки, Вие сте естравагантни, импулсивни и открити. И макар самите Вие да сте доста неорганизирани, притежавате отлична способност да се разпореждате с всички наоколо. Бързо вземате решения, обаятелни сте и обичате да пътешествате, а ентусиазмът Ви е повече от заразителен!
Към гроздето посягат по правило леко сприхавите и дори хладни личности, които външно обикновено са общителни и харизматични. По свой начин, те са в състояние непрекъснато да се радват на живота, но човекът до тях трябва истински да ги разбира.
Онези, които обичат крушите, биха могли да разрешат всякакъв проблем, стига да пожелаят! За съжаление, първоначалният ентусиазм често ги напуска и те така и не довършват започнатото с толкова жар начинание. Чувствителни и лесно възбудими са по природа. На вид са изключително дружелюбни, но малцина са истинските им приятели.
Ако бананът е любимият Ви плод, Вие сте нежен, топъл, отзивчив и обичлив по природа! Често Ви липсва вътрешна увереност. Лесно раними сте. В околните цените не толкова въшното проявление, колкото вътрешното богатство. Старателно изграждате и цените взаимоотношенията, в които цари завидна хармония! 

Рейтинг: 

Average: 4.3 (9 votes)

Още по темата: 

Любимата храна издава черти от характера

Хранителните навици говорят за човешкия характер

Действително ли предпочитанията ни към дадена храна дават не само физиологични, но и психологични сведения за личността ни.

Според теорията на вкусовете

Според теорията на вкусовете

Затворете очи и си представете какво бихте хапнали с удоволствие точно в този момент. Доказан факт е, че храната и настроението са в неразривна връзка!

За тонус – плодов шок

Цитруси за тонус

Всеизвестно е, че леката плодова диета е най-доброто оръжие и срещу наднорменото тегло, и срещу редица здравословни проблеми и общо неразположение на организма. 

Плодове за красива кожа

Плодове за здрава и красива кожа

Природата буквално прелива от скъпоценни дарове, към които просто трябва да посегнем! Проблемна, уморена, отпусната или застаряваща кожа… Насреща са плодовете!